mandag 24. februar 2020

Småbarnshelg

Håkon og Olaug mater ender på Sletten i Bergen i går

Panorama frå partiet vestover mot Furefjellet i dag

Stongfjorden

Furefjellet
Sist helg var fruen og eg barnevakt i Bergen. Så torsdag tok vi båten frå Askvoll og innlosjerte oss hjå Torbjørn og Ingrid Anita i Fana medan dei hadde seg ei langhelg utanlands. Det vart difor dårleg med fjell. X-antal trilleturar med minste jenta opp og ned bakkar lasta med handleposar og pø gjorde likevel bra nytte...😊 I fullt oljehyre. Og det er bratt nok opp på toppen av Søråshøgda frå Lagunen med barnevogn! 

I går var vi på Sletten. Med Solveig på ryggen og Håkon og Olaug som mata endene. Dette før vi tok båten heim igjen til Askvoll. 

Som ein veit er det hardt nok å vere småbarnsforeldre. I ein alder av npluss 60 kanskje ekstra så. Om berre for ei helg... Men vi hadde iallefall ein veldig trivelig tur til Bergen.  

Idyllisk i Bergen

I dag var det såleis tilbake til heimlege strender og ein tur på Staveneset, Høgeheia og Furefjellet. Næra havet vill jag bo. Eg set veldig pris på denne turen. Returen via Furefjellet anbefalar eg alle å prøve. Litt snø, litt vind og litt sol. Og årets første skjærpiplerke observert! Veldig fint. 


Staveneset


Ingen kommentarer: