onsdag 30. september 2020

Nye programpostar

Sol og skugge - skyer kjem opp frå sør av Moldura

Panorama mot søraust og sør frå Blåfjellet i Grimelia.
Ruta frå Yndestad går over ranane t.v.

Panorama frå ruta mot nordvest og nord.
Ruta går ut t.v. ved Mangevatna. Vi ser att ranane frå aust.
Skylefjellet og Toreheia mot høgre

I går silregna det. Skodda hang i fjorden. Så då vart det ingen fjelltur. Men det gjorde seg med ein times rask gange inn Solsidevegen og asfalten heim igjen. Det er no greitt nok det. Til kvardags. Det viktigaste er å kome seg ut. Uansett vèr og vind. Ein treng nødvendigvis ikkje gå på dei høgaste toppane når ein ikkje ser handa føre deg.... 

I dag vart det tur til Førde. Service, olje- og dekkskift på Rav`en. Fint å få ein tur innom dekkhotellet då vi skal austover om 14 dagar. 

Heime igjen vart vèret så bra at eg tok meg ei runde på Blåfjellet i Grimelia. Den nye trimposten til AHIL frå 11. oktober. Deretter gjekk eg aust til Skylefjellet. Sistnemnde som går ut som post på TiTur Dalsfjorden 2020 i morgon. Litt søraust vind der oppe. Og så forsvann sola i eit tjukt skylag som dreiv opp frå sør. 

Det er veldig kjekt at så mange har gått turen på Skylefjellet i år. Eg har ikkje talet. Men det er ikkje reint få. Eg gler med til dei ansvarlege har fått talt opp. Minst like kjekt er alt skrytet av dette unike naturområdet.  

Ingen kommentarer: