mandag 21. september 2020

TiTur Dalsfjorden 2020 mot slutten

 Fossedalshengenipa frå Brendeheiknappen 21.oktober 2016

Fløyen t.v. frå Brendeheiknappen 

Soloppgang frå Brendeheiknappen. Laukelandshesten t.v.

TiTur Dalsfjorden 2020 går mot slutten. 1. oktober er siste registreringsdato. John Lien, Ingeborg Tysnes og Indre Sunnfjord Turlag skal ha stor takk for det praktiske og organisatoriske arbeidet med dette flotte tiltaket. Personleg synest eg det er veldig gjevande å vere med på rydding og tilrettelegging av stiar.

Eit par av toppane som no går ut har eg eit spesielt forhold til. I Stongfjorden har Skylefjellet vorte veldig godt motteken av mange. Med sitt nydelege og urørde naturområde. Dessutan Brendeheiknappen - ei bortgøymd lita perle i Fossedalen som heller få har brukt som turmål. Det gler meg at begge desse toppane har kome til sin rett. Forholdsvis lette og greie toppar å nå for alle.

Eg håpar at mange vil nytte desse flotte toppane framover. Sjølv etter 1. oktober. For begge er nydelege som turalternativ framover hausten. Og heile året for den del. Ja, for det er faktisk no framover ein verkeleg får fram fargespekteret i naturen. Når sola står lågare på himmelen og haustfargane glødar som gull. Og ikkje minst premien med å halde vedlike både form og turlyst.

I denne posten har eg plukka fram nokre oktoberbilder frå Brendeheiknappen.

Ingen kommentarer: