lørdag 21. desember 2019

Eggene (Siktanuten), Brendeheiknappen, Skylefjellet, Nykshytta og Eikenesstølen







Nykshytta
Eikenesstølen ligg nede "under føtene"...
Dei 5 toppane/turane ovanfor er no peika ut som postar på TiTur Dalsfjorden i 2020. Desse er som vi ser på nordsida av fjorden. På Fjaler-sida er ikkje postane klare. Tidsrommet postane låg ute i fjor var 10.mai til 1.oktober. I følgje Bygdeavisa for Holmedal er tidsrommet i 2020 15.mai til 1.oktober. Personleg meiner eg turane godt kunne starta tidlegare på året...

Leiar i trimgruppa i AHIL, John Lien, uttalar til Bygdeavisa at det var 141 personar som tok alle 10 postane i 2019. Det brukar elles å vere 5-6000 registrerte besøk på titurane.. Trimgruppa har neste år ambisjonar om å få nye og fleire folk ut på tur. Og få folk til å besøkje nye turområde. Neste år kjem dessutan dagsturhyttene til som postar òg. Ein håpar at dette kan verke som ein ekstra stimuli for å få folk ut på tur. Hyttene har til denne tid fått fabelaktig respons. Neste år blir premieringa betre for dei som tek alle 10 postane. 

Info om Bygdeavisene for Dalsfjordområdet finn du her.  

TiTur Dalsfjorden er i regi av Indre Sunnfjord turlag i samarbeid med turlaga i Askvoll og Fjaler. 

Eg kjem tilbake med meir info på bloggen når Fjaler har fått sine turpostar på plass for neste år.


1 kommentar:

Camilla Håvåg sa...

Enig i at det hadde vært kjekt om postene hadde kommet opp tidligere - da gjerne til påske om jeg kunne fått velge :) Tusen takk for all info du legger ut.