lørdag 12. juni 2021

Minnerike dagar del 2

Blegja 28/6-09

I juni 2009 fekk vi igjen arrangere Blegja-turen som beskrive på innlegg og link i går. Dette i regi av Indre Sunnfjord Turlag. Med Agnar og underteikna som turleiarar. Det var sett opp båt frå Eikenes og Dale (hugs dette var før Dalsfjordbrua vart bygd) til Fossevika. Privatbil var organisert frå Førde til Standnes der turdeltakarane vart plukka opp med båt og skyssa til Fossevika.

Dagen openbare seg med perfekt turvèr. Og mange hadde møtt opp - både frå fjern og nær. I ettertid har fleire sagt til meg at turen denne dagen var ein av dei flottaste dei hadde vore med på. 

Medan bloggen min såg verdas lys i romjula i 2006, og difor ikkje har noko innlegg om turen det året, er det eit fyldig referat i 2009. Inkludert mange bilder og video. Alt saman finn du på linken her

Det har sjølvsagt vorte mange Blegja-turar etter dette. Dei seinare åra mest frå Rørvika ved Førdefjorden. Og eg har ein spesiell igjen som kanskje kan nemnast i neste kapittel. Eg får sjå. Men dei to mest minnerike er nok dei to eg har teke frå arkivet i går og i dag.  

 

Ingen kommentarer: