søndag 27. august 2017

Feiring under Storehesten

Mamma med oss "ungane"....

Nysna Gard

Halve familien Nyland Skaar


Stefan og Sigmund hadde gått frå Dale over Blegja til Bygstad.
Her Stefan, Mildrid og Erik Njøsen


Mildrid føl Kristine og Margunn (døtrene mine i Førde) på plass

Tanta, Mildrid, Kristine og mamma

som Lisa ser etter.
Kidsa - Stefan, Ivar, Sigmund og Mamma

Yngvild og Bergljot

Mamma, Ivar og Kristine
   
Mildrid og Bergljot

Minstemann Øystein og mamma
Mesteparten av dei vaksne i familien min besøkte i går Nysna Gard under Storehesten i Bygstad for sosialt samvere og middag, kaffi og kaker. Dette i høve at mamma er 80 år på tirsdag og er bortreist på dagen. 

Gjengen samla

Dei kjekke eigarane, Erik Njøsen og Nina Hjelmeland, tok vel i mot oss. Sistnemnde fortalde om den interessante historia til garden då vi var samla til middag. 

Nina Hjelmeland fortel om Nysna Gard

Sillan leia så festen vidare. Vi fekk m.a. kontakt og bilder via Skype av to av barnebarna til mamma i London. Dei fekk framført sin gratulasjonssong live på storskjerm (den teknikken den teknikken), sjå fotoserie. 

Maten frå koldtbordet vi fekk servert smaka fantastisk. I fleire omgangar. ikeeins kakene vi hadde teke med. Elles var vi fleire som hadde historier å fortelje. Mest frå gamle dagar. Og vi song frå songhefte som var laga til for anledningen. Under kaffien song også Leif-Arne sjølv til mamma. Eg fekk dessutan vist mange gamle bilder, der pappa òg var med. 

Nysna Gard
Nysna Gard i Bygstad


Det var ein strålande kjekk dag på Nysna Gard (facebook). Vèret var like fantastisk. Takk til Erik og Nina for vertskapet. 

Foto:Legg inn en kommentar