fredag 1. juni 2007

Ein liten opptur



Etter ei mentalt og fysisk tilbakeståande pinse som kulminerte med to dagar i senga og fullstendig ryggkollaps, tok eg sjansen på ein tur på Blåfjellet i går kveld - og heldigvis viste det seg at eg ikkje vart verre etterpå. Turen opp var sveitt og tung då sikkert to nevar med paracet skulle ut igjen av kroppen...så no reknar eg med det skal gå betre framover...
(Trur det var to timar med fotball på skuleplassen med Peter etterfulgt av turen til Kalderasnipene i tynn ulltrøye med snødriv på toppen som tok helsa nokre dagar. Det er ikkje alltid ein klarar å halde varmen med å springe....)
No har eg endeleg fått fatt i skoa eg ville ha - frå G-Sport på Sandane - omvendt handelslekkasje:-) Var i kontakt med importøren av La Sportiva, Atello, som tipsa meg om ei kjekk og serviceinnstilt dame, Olin Henden, som fiksa ynskja mine lett! Takk og til litt kurerverksemd i banken...! Ein får til det ein vil!
Så no er eg den stolte eigar av eit par flunkande nye La Sportiva Glacier EVO GTX og La Sportiva B5. I tillegg kjøpte eg meg Arcteryx Theta jakke. Kvalitetsvarer som det sømer seg ein nyfylt 50-åring.

Til helga får vi besøk frå Bergen, men reknar med det blir anledning til ein fjelltur for det - meldingane ser jo lovande ut!

Ingen kommentarer: