torsdag 24. september 2015

Ei kosestund i kråa...

Eitrenipa 9/11-08

Eitrenipa står på programmet igjen for komande fjelltrimsesong, så eg tok meg ein trip down memory lane... På sett og vis er det vel eit gamalmanns trekk å sjå bakover i tid i staden for framover. (Men no tek eg meg sjølv ikkje så høgtideleg). Og utgangspunktet mitt var nok ikkje å mimre så mykje med bloggen før eg sat på heimen, men med Eitrenipa får det no so vere. Det er favorittfjellet mitt i Askvoll.  


Frå sør og Nordre Kringla
Frå nord og Leknesvatna
Frå vest og Krokavatnet

Frå aust (t.h) og Blegja



Alt har si tid heiter det visst. Så også med å springe fjell. Og på mange måtar er eg glad for at eg har roa meg ned litt i sofaen heime. Kan sove middag for den del, utan å måtte renne på fjellet. Klisjèn er nok å finne ein balanse med det ein driv med. For mykje av det gode er sikkert ikkje bra det heller. Det kan jo gå mani i ting òg. Om så er tilfelle med serien under kan sikkert diskuterast. Spøken var jo på denne tid at ein kunne risikere at det  kom folk i kvite frakkar og henta ein.... Under er iallefall turane på Eitrenipa sist det var fjelltrimpost. (Eg treng vel ikkje ile til for å seie at eg har vore her etterpå òg...:-)











Agnar på Leknesvatna








Steinkald og forfriskande romjulstur







Eit frose inferno ved Eitrefossen













Påsketur med Vigdis







Sillan og Ida



Med fruen






Ein heil bunch







Lett poserande...



Fin utsikt...





+ to turar eg har hoppa over i farten....


Ja, ja så slik er det. Kjekt å sjå tilbake på. Eitrenipa står der oppe akkurat på same måten i dag som då (eg glytter opp kvar dag når eg køyrer forbi).... Men nokre nye vardar sette eg opp hi helga. Litt eldre i skinnet er vel vi levande. Men  kva som skjuler seg under topplokket er nok det viktigaste. Uansett er det dagen i dag som tèl...!  Og akkurat den kjem aldri meir att....


Ingen kommentarer: