lørdag 3. september 2011

Våt hausttur

Vi vil heller sjå hausten slik...
Foto frå Staveneset.

Det var ei blaut og hustrig oppleving å ta turen på Svarthamrane igjen i dag. Sidan dette fjellet snart blir teke vekk frå fjelltrimmen, og nye kjem til, var eg opp og tok ned att merkestengene eg brukte i vinter når eg gjekk opp med hovudlykt. Stengene skal eg bruke til vinteren igjen. 

Øs pøs, skodde og vind. Elvane var strie og lendet vått. Likevel fekk eg med meg ned att alt eg skulle. Ei tung bør. Å bere sprikande staur i vått og glatt lende, er ikkje det enklaste ein gjer. Godt å ha nye La Sportiva sko (eg fekk meg nye då eg klaga på sålen som losna på dei gamle...) No står det att ein og annan splintra bit av bambus her og der. Harde vèrforhold har knust nokre stenger. Men desse splintrene kan no kome vel med til seinare, hvis nokon har tenkt å ta vegen opp frå Gjerdedalen. Stengene står betre enn desse småvardane som vèr, vind og sauer veltar.

Elles var det no litt artig å studere boka etter sommarens eskapader... Dvs. det var ikkje vèr til det der oppe - så eg knipsa foto av den i staden...:-)

2 kommentarer:

Eli Kristin Magnussen sa...

Fuktig tur gitt, men du står på. Bra det! Skulle på Lassenipa i dag, men det ble med tanken. For mye væte og skodde til at det var verdt det når man skal opp der for første gang! ;)

Flott bilde i headeren igjen, høstlig :D

God helg Gustav!!

Unknown sa...

Takk Eli Kristin!

Ja, i dag var det vått. Og verre ser det visst ut til å bli. Også neste veke. Får ikkje håpe hausten regnar vekk - den òg...!

God helg...! Stå på---:-)