lørdag 1. september 2007

Daletur og 70 års feiring


Margunn, mamma, Kristine og Hanna

Som eldstemann i syskenflokken på 6 fekk eg i oppdrag å leie festen for mamma på Vevang i dag. Vi hadda laga til koldtbord og kaker, og ein ikkje altfor stiv stil over dagen. Det kom enormt med folk etter kvart. Heldigvis var det ein viss sirkulasjon av folk slik at det heldt med plassen. Det var òg på nippet til at det var nok mat, men det gjekk med eit naudskrik ...!

Torodd F.stilte sporty opp med trekkspel og spelte på allsongane vi hadde laga til.

Eg heldt hovudtalen for mamma etter maten, Sillan spelte den sjølvkomponerte Dalsfjordvisa og Leif-Arne song fantastisk frå filmen "Så som i himmelen". Mildrid hadde òg bevegande og gode ord til mamma, og Bergljot og Øystein fortalde om DVDen Øystein hadde laga til minne om henne (Øystein er 24 år, og 15 år yngre enn Bergljot som er nestyngst og 26 år yngre enn meg. Eg hadde allereie dei to første jentene mine då Øystein var fødd). På mange måtar kan vi seie at Øystein vaks opp som einebarn, og har difor sitt heilt spesielle forhold til mamma og pappa.

Fleire andre hadde òg kjekke ord å dele med oss til ære for mamma.

Vi hadde ei fantastisk kjekk stund på Vevang i kveld. Både bevegande og morsom, som eg trur mamma sette veldig stor pris på.

Ei stor takk til alle som delte denne dagen med oss!


Daletur og 70 års feiring

Ingen kommentarer: