lørdag 15. juni 2019

Ein song om kjærleiken

Alltid koseleg i Dalstunet

Dei yngste fekk 4-års medalje

Geir Tessem får 40 års medalje i Dale Musikkorps

Fin stemning ved Rivedal Galleri

Øyvind Selvik framførte "Amerika"
Jesper Klentz Evers t.h. er hovudutstillar
i Rivedal Galleri


Skikkeleg sommarstemning i Rivedal

(alle foto mobil)

Med Pride parade i Førde, sommarkonsert med Dale Musikkorps i Dalstunet og opning av sommarutstilling av Rivedal Galleri same ettermiddagen, var det ikkje så lett å få med seg alt. Eg valde dei to siste sidan det var ein times tid mellom arrangementa. Utan Dalsfjordbrua hadde dette sjølvsagt vore umogeleg. 

I Dalstunet, der eg er fødd og oppvaksen, kjenner eg meg alltid heime. Ja, det er som å kome heim. Begrepet "Home is where the heart is" kan sikkert tolkast på mange måtar. Hjartet har du alltid med deg. Så då er du kanskje alltid heime på eit vis. Di eldre eg har blitt di fleire heimar. Noko eg sjølv tolkar som positivt. "Alle vegar er ein omveg heim". Same kvar heime er. 

Det er alltid like kjekt å oppleve hornmusikk i tunet. Rekrutteringa er veldig bra. No med ny barnegruppeHer Sir Duke av Stevie Wonder med sjølve korpset. I det knallflotte vèret var det møtt opp ganske så mykje folk. Stemninga var heilt topp. Sosialisering i best ånd. Heilt sikkert fint for Allmuen. Her var det til tider ganske lang kø framfor disken. 

Sommaravslutninga til musikkorpset baud også på utdeling av medaljar til fleire av musikkantane (sjå bilder). Fred Kvamme fekk faktisk medalje for 50 år i korpset. Geir Tessem for 40 år. Imponerande!


Fred Kvamme t.h. fekk medalje for 50 år i korpset

Så bar det sporenstreks til Rivedal Galleri for å få med meg sommaropninga. Ja, også her var det samla ein god del folk. Sjølve opninga var det ordføraren som stod for. Etter at Oddveig Lyngstad, primus motor for galleriet, hadde ynskt velkomen. Inkludert var òg eit par musikkinnslag. Mellom anna framførte Øyvind Selvik tittellåten Amerika frå det nye albumet sitt. 


Ole Andrè Klausen opna sommarutstillinga i Rivedal.
Her med Oddveig Lyngstad,


Sommarstemning i Rivedal

Veldig kjekt å få med seg den flotte utstillinga. Så her er det berre å møte opp utover sommaren (sjå link ovanfor). 

På alle måtar ein kjekk lørdag. I dag utan fjell. Ja, det går faktisk an det òg (seier eg til meg sjølv). For det er no godt å treffe folk òg...😄



Ingen kommentarer: