fredag 17. mai 2019

Dobbel 17.mai feiring

Panorama rett vest for Toreheia

Samme retningane som ovanfor frå Moldura
Det vart to flotte turar i dag. Ein frå kvar side av Stongfjorden. Først opp heime i frå Yndestad til Toreheia og Skylefjellet. Deretter opp frå Neset til Moldura. Inn i mellom turane tok eg meg ein kopp kaffi og ei skive på altanen heime. 

Det er vel ingen løyndom at veret og temperaturen var fantastisk. Som elles rundt omkring på våre kantar. T-skjorte vèr og joggesko. Tørt i terrenget. Ja, ein betre 17. mai må ein vel leite langt etter. 

Tradisjonelle 17. mai bilder med flagg, is og smilande ungar vart det ikkje i år. Eit heilt klart brot på alle bildeseriane mine frå 17. mai i mange år. I år vart feiringa som den vart. Utan å kome så veldig mykje inn på det her og no så har mi oppfatning av denne dagen diverre blitt skjemd av den "brune nasjonalismen" som sprer seg som svartedauden over landet og Europa forøvrig. Det er synd av flagget vårt har blir ureina på denne måten. (Så får no folkk kalle meg for ein vriompeis så mykje dei vil). For eigen del hadde eg det i alle fall som plomma i egget i dag. Heilt etter mitt behag.... I kveld er eg god og trøtt på min måte...👴 




Ingen kommentarer: