mandag 3. februar 2014

Superdugnad

Heime 1. februar 2014

Det vart lite fjell i helga. På den anna side vart det sikkert trakka like mykje fram og tilbake, opp og ned, som på ein kva slags fjelltur. For i løpet av helga har vi fått på plass nye stovegolv, nytt kjøkkengolv, nytt kjøkkentak med spotlights og delvis på plass ny kjøkkeninnreiing. 

Alt det elektriske er eit kapittel for seg. Det meste viser jo ikkje heller. Men eg må seie meg veldig imponert av Torbjørn (mellomste til Olaug, el-ingeniør og jobbar i Nordsjøen) som heldt orden på alt av leidningar i tak og vegger. I tillegg røska vekk ein del gamalt leidnings-opplegg som ikkje var i bruk. Alt er ikkje ferdig endå, m.a. står det att å få lys i kjøkkeninnreiinga når den er komen heilt på plass. Men tusen takk Torbjørn ! Du har gjort ein kjempejobb ! Og takk for at du kjem att neste helg ! 

Ei stor takk til Tor Ivar òg, mannen til Margunn, eldste dotter mi, som var primus motor for golvlegginga. Utruleg effektiv og flink. Og sjølvsagt takk til Margunn som kom tidleg frå Førde laurdags-morgonen for å styre monteringa av kjøkken. Takk til Marie (jenta til Olaug) og Adrian (kjærast) som kom frå Bergen for å skru kjøkken. Og sjølvsagt til Håvard for god hjelp til listing og golv. Som om ikkje det var nok hoppa nabo Kjell inn av fri vilje og skrudde kjøkken i garasjen som vi hadde fått låne til berget av kolli! Sjefen for det heile var som seg hør og bør fruen i huset.. Min innsats er vel ikkje så mykje å skrike opp om, men eg kokte no kaffi og rydda...:-) 

I løpet av veka vil snekkar, murar og rørleggar legge nest siste hand på verket. M.a. montering av oppvaskmaskin, servant, og vedomnen i stova. I tillegg til litt foringar og lister. 

Etter at vi fekk flytta på plass det meste av innreiinga i stova i går kveld, inkludert bøker og pø, og ei ommøblering, var både Olaug, Peter og underteikna rimeleg trøtte etter helga. 

Takk til alle for fantastisk innsats !


Home sweet home


Legg inn en kommentar