fredag 6. april 2012

Fin Langfredag i Rivedal

På Røyrbotnholten i dag...


Jo min santen gjekk eg på fjellet med fruen i dag òg. To dagar på rad i lag er ikkje verst. Så vi køyrde til Rivedal og gjekk opp kraftverksvegen. Her traff vi på ein påskegjest med tilhøyre til Rivedal, der praten vart både lang og morosam. 

Ein sur morgontrekk ned dalen gjorde at både huer og hanskar måtte fram. Lenger oppe forbi demma og inn dalen var det kome ein god del nysnø dei par siste dagane. Med delvis skare på var det ganske tungt å ta seg inn. Vidare oppover var det i grunn på same måten. Å lage spor opp vart difor eit bra pes, men ikkje verre enn at det gjekk heilt fint til topps. 

Morgontrekken var kald her oppe òg, men tid til ei appelsin vart det, før vi snudde ned igjen same vegen. I bakkane mot dalen igjen hadde sola no fått godt tak, Her var det skikkeleg fint og varmt. Så ein liten rast måtte til her òg i sola. 

På veg ned igjen kraftverksvegen var det reine folkevandringa på veg oppover. Ungar og vaksne skulle på tur til stølen inne i dalen. Skikkeleg flott påskedag i Rivedal i dag.   


Ingen kommentarer: