søndag 9. oktober 2011

Steikje vått...

++
Bilde (mms) frå halvveges ned igjen frå Ytrevågefjellet
Det fløymde overalt frå Indrevågefjellet!

Sjølv om det var skikkeleg grisevèr i dag tok eg likevel turen på Ytrevågefjellet. Måtte sjekke at posten var komen på plass...:-) Men for å seie det mildt så var det rimeleg rufsete der oppe. Det plaskregna sidevegs frå sør og bles noko grassat. Regnet svei gjennom goretex buksa opp... Diverre er det umogeleg å finne noko skjul opp gjennom den eksponerte stigninga, så slike dagar får du alt vèret i kroppen. Men heldigvis hadde eg teke med meg brillene i dag. Det hjelpte. 

På toppen var det sjølvsagt ikkje verandes. Eg fekk knipsa eit bilde med mobilen bak den små varden  medan det ylte rundt øyra. Eg la så til palings ned gjennom bakkane igjen. 

Du verden kor vått det var. Eg har aldri sett elvane frå Indrevågefjellet i aust slik. Det fløymde vatn overalt! MMS`en ovanfor kan ikkje vise korleis det i røynda var. Det var ganske ekstremt! Stien i det nedst partiet på mi side var forresten ei einaste elv den òg. Men eg kom meg no greitt ned igjen til hovudvegen og bilen. Faktisk leande etter ein frisk tur...:-))

Ingen kommentarer: