torsdag 15. september 2011

Bungle in the jungle

Mosegleder under Rørvikenipa


Det vart lite fjell denne veka. Faktisk ingen. Greitt med ein pause for så vidt. Vèret er no elendig om dagen òg... Men eit par mil på asfalt for å halde forma vedlike har det blitt. Ja, det har vorte nokre turar Yndestad/Osland/Yndestad i det siste. Mil etter mil....

I dag var eg rett nok tenkt på Blegja etter arbeid, men der låg så mykje skodde då eg køyrde ut igjen at det hoppa eg over. Med 8--10 grader og sur nordvest ved fjorden, kan ein no berre tenkje seg korleis det var der oppe i skodda. Vått var det i tillegg. Så det hadde eg ikkje lyst til.  


Eg gjekk derimot laus på busker og gamalt gras i dumpa eit stykke vest om huset. Det er minst like god trening som noko anna fann eg ut, for sveitten rann i strie straumar etter ein halvtime. Etter ein omgang med nokre bjørnebærbusker, såg eg ut som eg hadde vore i kamp med 10 ville kattar. Blodet sila frå nevane og jammen svei det òg. Var jo idioti å gå i gang med dette utan hanskar. Men med ein dæsj handkrem etterpå så var det nesten vekke.... 


I helga blir det feiring på Alex. Fredag til søndag. Det er banken som skal på fest. Vi får teste bassenget nokre meter då. Skal bli kjekt...!

Elles tel eg ned til neste fjelltrimsesong i begynnelsen av oktober. Har nokre kilo å gå på no....:-) Då blir det action på dei nye fjelltoppane med kveldsvandringar. Også med hovudlykt, etter som mørket sig på tidlegare. Stay tuned!

Ingen kommentarer: