søndag 12. juni 2011

Skodda letta...














Det lysnar i vest...

Eg tok like godt å venta ut skodda i fjellet i dag. Så det vart spasertur til sentrum med fruen og Tirill og Tora som var her i helga. Peter var på fotballturnering i Selje. Men etter litt kontaktar både til Agnar på Straumsneset og familien i Dale fekk eg beskjed om at skodda var vekke i Heileberget i 14-tida. Eg var då ganske snar til å komme meg avgarde.

Dag-Tore hadde vore før meg. For han traff eg nesten med det same eg starta i Rivedal då han kom ned igjen. Det hadde visst tjukna godt til med skodde på veg ut igjen. Og vardane hadde vore til god hjelp. 

Skodda kom og gjekk litt innover. Kom brått og var like fort vekke. Og aldri særleg tjukk. Så den var det ingen problem med. I det heile teke gjekk det heilt fint. Lett springing deler av dei flotte partia både inn og ut. Eg såg ingen. Og fugl var det heller ikkjeverken å sjå eller å høyre. Unnateke nokre sedvanlege heipiplerker. Og einaste læta var frå ein hund som gøydde nede på Bjerglandet ein stad. Lyden ber jammen langt - og høgt...! 

Omlag ved parkeringsplassen i Rivedal tok eg likevel igjen min gamle og no nye kollega igjen Jan J. med frue. Vi slo sjølvdagt av ein liten prat. 

I kveld ser det jo retteleg fint ut ute. Kanskje er det lov å håpe på ein dag med sol i morgon 2.pinsedag. Det hadde gjort seg...

Fra Heileberget 120611

Fra Spasertur til Stongfjorden 120611

Ingen kommentarer: