søndag 13. juni 2010

Miniputturnering og eit fjell


Fanafjellet i ettermiddag. Toreheia t.h.

Eg hadde avtalt med fruen i huset om å reise på miniputturneringa i fotball på Sande med Peter, medan ho fekk gå "Lihestklyvet" i Hyllestad. Så på ei stappfull ferje på Eikenes var vi ei vøle med ungar og vaksne. 

Eg tok på meg å sjå etter 2000 årgangen på bana. Peter er av denne årsklassen. Vi mangla ein gut som vi lånte frå 2001 laget, sidan dei var for mange. 4 kampar vart spelte og gutane gjorde så godt dei kunne. No vart det vel meir baklengs enn framlengs...:-) Men det er no ikkje så nøye på dette stadiet. Det viktigaste er at dei har det kjekt i lag. Alvoret i livet kjem alltid tidsnok... anten det er fotball eller andre ting! 

No vart det til at Peter køyrde heim igjen med Andreas og Hallgeir, og vart med dei på Grimelia ein tur. Så fekk eg meg eit race på Fanafjellet. Det låg ei solid sky og dekka for sola både opp og ned. Berre nokre få solglimt stakk gjennom. Medan sola skein alle andre plassar. Ja, ja i morgon er det vel omvendt. Det jamnar seg ut her i livet seiest det... No gjorde dette til at den friske nordavinden vart isande kald i kantane. Så som i går vart det full fart både opp og ned for å halde varmen. Ikkje det, sveitten sila òg.... Ekstra godt gjorde det etter den rolege dagen på Sande... Flott søndag... og fruen var visst stornøgd òg...:-)


Fra Miniputturnering_Sande 130610

Fra Fanafjellet 130610

Ingen kommentarer: