tirsdag 20. april 2010

God trening...

Bilete frå Grunnevatnet ved Skjerlia 13/4

Eg var oppom Siktanuten i Askvoll i går kveld. Toppen ligg på omlag 500 moh med lett tilgjenge frå sentrum og gjennom Askdalen. Som tidlegare nemnt er dette ein enkel og rask tur på ganske god sti.  Ruta går gjennom kupert og stadvis myrlendt parti. Og det er ganske blautt der oppe no. Stien kan lett bli litt sleip av væte, då spesielt første delen er trakka veldig ned. Siste delen opp mot toppen er ein ganske lang og heftig motabakke som gjer godt for blodsirkulasjonen. Bakken er dessutan veldig moro å springe ned, då den består mest av mark og jord.  Men heile turen ned igjen er egentleg fin å springe. I går var dette likevel rimeleg tungt. Å springe i væte, myr og motavind med fjellsko, får pulsen i sving. Eg sprang forresten bokstaveleg tala opp i fanget på Svein F nesten nede i bygda igjen...:-)  Han gjekk ilag med Vigdis. Det var visst visse forfall i mandagsgjengen...

Siktanuten er med på fjelltrimmen i år. Truleg tek eg turen dit i kveld òg. Er litt i stuss om eg kjem til å blogge alle turane hit då dei blir veldig like. Det same gjeld med bilda. Tek nok ikkje med kameraet utan det det godvèr. Vi får ta det litt etter kvart. Men planen er å ta Siktanuten i kombinasjon med eitt av dei andre fjella framover... Det skal bli kjekt å gå over til joggesko og minimalt med klede...:-)  Får heller passa på at eg har litt tekstilar intakt då det er lett å springe på meir folk her.....:-)) 

Del 2 tirsdag 20/4


Utsikt mot Alden frå Siktanuten i kveld

Jepp, då vart det ein flott treningstur på Siktanuten i kveld òg. Nydeleg kveld, stilt og fint, men heller kjølig. Det var tørka opp litt i lendet frå i går. Elles var det same procedure som nemnt ovanfor. Herlig...:-)


Fra Siktanuten 200410

Ingen kommentarer: