tirsdag 23. juni 2009

Vellukka jonsokfeiring

Koseleg kveld i Stangfjæra jonsokafta 

Peter og eg starta feriedagen med ein tur til Førde og besøkte tvillingane eg er bestefar til. Vilde og Lene. Dei var i full vigør oppe på Vie ilag med Kristine. Dei har no lært seg å gå og er nok ei handfull for mellomste dotter mi. Etter svar på DNA viser det seg no at dei er einegga. Litt rart egentleg. For no ser eg klårt forskjell på dei. Lene er den utforskande og rastlause, medan Vilde er meir mammajente...:-) 

Deretter vart det shopping av litt småtteri, bl.a. til Nipebu. Og så kjøpte eg meg eit par ganske lette, halvhøge La Sportiva fjellsko som var på sal. Greie no til hausten i ekstra vått og sleipt terreng... 

Etter å ha kome heim vart det til at Peter reiste ein tur på Grimelia til Andreas. Medan eg slappa av heime med avisa og hadde meg ein høneblund. Då Olaug kom igjen tok eg meg ein rask tur på Dokka - i dag òg! Nydeleg! I bar overkropp og joggesko. Vindstille og mykje sol. Tydeleg at vèret endra seg til det betre. 

Stangfjæra i kveld


Jonsokfeiringa starta 18.30 i Stangfjæra. Det vart ein usedvanleg flott jonsok-kveld. Herren trekte frå kulissane i akkurat rett tid. Fjorden låg vindstille i den minkande kveldsola... Sjå vedlagde album frå feiringa. 










Ingen kommentarer: