søndag 24. februar 2008

Sosialisering og musikk


Mobilbilde av rufsete forhold ved Mangevatna i dag tidleg

På veg ned igjen frå posten på Skylefjellet i dag tidleg slo det meg at jammen skulle eg høyre Emerson, Lake and Palmer eg kom heim igjen. Ein av favorittane mine frå dei gyldne 70-åra. Når eg skriv gyldne så er det fordi det ikkje har vore laga betre musikk verken før eller seinare. Sjølvsagt! Dette var jo ungdomstida med stor U. Flower Power og englestøv! Toppløse damer og miniskjørt. Opprør mot the Establishment og Vietnamkrig. Ting vart liksom aldri det same etter 70-åra. Ein nedtur på mange måter. Alt var utprøvd. Men musikken består. Det merkelege er at både ungane mine og no barnebarna vil høyre på 70-tals musikk. Det må jo vere noko med den då!? Eller får dei den berre inn med morsmelka....? Morsmelka var vel ikkje heilt korrekt, men frå farssida då...:-)

Olaug reiste til Førde for å hente Marie som kom med bussen frå Bergen. Ho og søskenbarnet har vore og besøkt besteforeldra i Spania. Dei er på Solkysten snart halve året no. Så eg visste eg var heime ei stund åleine då eg kom nedatt bakkane. Det blir helst til at eg skrur opp volumknappen og nyt musikkken ekstra når eg er åleine. Elles har eg sjølvsagt stor glede av pendlartida mi som er full av musikk. Noko fornuftig må ein jo nytte dødtida til. Det er flott å vere musikkinteressert og pendlar...:-)

Det blir ekstra middag i dag. Vi tømte jo flyttelasset til Håvard og Miriam som kom frå Oslo på fredag. Dei er flytte bort i Størdal. Dei kjem hit til middagen. Når Marie òg kjem blir vi ein heil gjeng.

Far min har dag i dag. Peter og eg tek oss difor ein tur til Dale i sia for å helse på nokre timar. Reknar med resten av familien òg kjem, så då blir det full rulle.

Det er eit godt grunnlag for dagen å ha fått med seg ein god tur på fjellet. Sjølv om det var både skodde, regn og kuling og ja, du tippa rett, VIND, i rikeleg monn. I dag tok eg med meg googlesane mine (skateboard-briller). Dei er utruleg gode mot hagl, snødrev og vind. I tillegg hadde eg ei ekstra fleecejakke under. Det gjorde underverk på kulden frå vinden. Fin trim og klar for sosialisering..etter ELP!



For andre gong i vinter har refleksstanga på toppen brote tvers av i den ekstreme vinden

Ingen kommentarer: