lørdag 1. desember 2007

Vegstikker på Skylefjellet


Siste stikka, med ekstra refleks, ved varden på Skylefjellet

Eg tok turen i dag tidleg og sette opp vegstikkene med ekstra refleks frå Sparebanken på ruta til Skylefjellet. Refleksen som eg sette på sjølv trur eg vil blafre litt ekstra i vinden. Den vil nok bli sett tidlegare enn den som heng i ro på bambusen. Veiret var bra, overskya med blygrå himmel, opplett og 4 plussgrader. Etter at det bles kraftig i natt, var det nesten stilt i dag tidleg. Til og med på toppen var det for ein gong skuld muleg å opphalde seg nokre minutt uten å bli blesen overende, eller fryse vetet av seg!

Eg brukte ein del ekstra tid ned igjen i dag, då eg sette opp nokre fleire refleks på nokre greiner. Eg hadde også teke med meg ryddesaksa og rydda litt greiner, einer og lyng. Spesielt eit parti nedom Mangevatna er veldig tilgrodd med lyng. Eg brukte ei heil stund på å lage sti gjennom dette villnisset. No er det håp om at alle som går her brukar denne råsa, slik at det blir god sti opp denne bakken. I tillegg sette eg opp nokre ekstra vardar undervegs oppe ved toppen, og enkelte andre vart fiksa litt på.

No blir det litt spanande å sjå om det er tilstrekkeleg med refleks på vegen opp til at det er greitt å ta seg fram til toppen i mørkna. Truleg blir jomfruturen i morgon kveld hvis veiret er nokolunde lageleg.


MMS Vegstikke-turen på Skylefjellet 011207

Ingen kommentarer: