tirsdag 11. desember 2007

Glitrande krystallar


Utsikt mot Skylefjellet

Nydeleg vinterkveld på Skylefjellet med petzelen. Frostkrystallar glitra omkapp i skinet frå hovudlykta. Og stjernehimmelen såg du aldri så klar og vakker. Verkeleg ei sælebot å komme seg ut i den kalde og oppfriskande vinterlufta etter ein dag på kontorstolen!

Stien opp var noko isete i kveld, spesielt nedom Rinda. Enkelte parti med småsitler var ikkje tørka opp etter siste regnperioden og er no frosne. Litt obs bør ein sjølvsagt vere så ein ikkje ligg på nasa. Men det er ikkje noko problem å trakke utanom isen heller. Verre er det sjølvsagt hvis det kjem eit tynt snølag opp igjen på, så ein ikkje ser isen. Då kan ein oppleve dei artigaste krumspring..! Er du litt skeptisk til slikt tournament, er det berre å feste eit par isbroddar under skoa og trakke avgarde.

Vegstikkene og refleksane fungerer akkurat slik dei skal heilt til topps. Ingen problem med å ta seg opp og ned. Det er berre for andre å hive seg rundt òg! Ja, opp av godstolen og ut i den flotte vinterkvelden...gløym julekav og søte kakesortar!

Ingen kommentarer: