fredag 7. desember 2007

Herleg trimtur


Nøgd nattleg fjellranglar

God trimøkt opp på Skylefjellet i kveld. Ingen problem i det heile teke med å finne vegen opp og ned! Jammen var all snøen forsvunnen igjen! Det var ganske blautt etter alt regnet. Eg brukar alltid gamasjar, og dei kjem godt med når det er vått og gjørmete. Ein slepp å få alt mulig opp i skorna, samtidig som ein held seg tørr oppover buksa.

Det er berre fantastisk å sitte på toppen av Skylefjellet i mørkna og sjå kor eventyrleg med lys det er borte i Florø og utover alle øyane. Her oppe har du panoramautsikt til lysflaumen som speglar seg bortetter heile Stavfjorden mot Svanøya. Dette synet må berre opplevast!

Eg var nesten komen heim igjen då ei forundra kattugle vart opplyst av hovudlykta mi. Ho sat i eit tre rett ved sidan av vegen oppe i lia. Eg stod på ca tre meters hald. Veldig artig kor ho skakka på hovudet i lyset. Ho sat vel i ro der i 10-15 sekund, men då eg sakte smaug handa etter mobilen får å få teke eit bilde flaug ho sin veg...!
Kjekk oppleving, orren hin kvelden og kattugla no...Kva blir det neste varmblodige eg treffe på der oppe i svarte natta.....?

Ingen kommentarer: