fredag 3. august 2007

Marie - skjønningen


Eit par ord om Marie.

Ho var vel 6-7 år når eg kom til Stongfjorden. Eg har sett ho utvikle seg frå ei søt lita jente, konfirmant, russ og til ei staseleg, slank og høgreist jente. Ja, jenta går rett inn i Vogue spør du meg...!
Marie er ei flink og snill jente. Ho har brukt mykje tid på leksearbeid og er difor særs skuleflink. Ho gjekk ut av ungdomsskulen med toppkarakterar!
Jenta har stadig vekk overnattingsbesøk frå mange veninner. Mykje tid har gått med til leksearbeid ilag med desse. Her har ho delt sine gode kunnskaper med veninnene sine.

I sommar har Marie igjen vore svært flink å passe Peter, pliktoppfyllande og omsorgsfull som alltid. I tillegg har ho hatt vaskejobb på skulen og i barnehagen. Ikkje nok med det- ho har og jobba ein del i butikken i Stongfjorden, både i kassen og elles, og har greidd å legge seg opp ein slant pengar.

Til hausten startar Marie på vidaregåande i Dale og vil flytte dit på hybel ilag med Ida - nabojenta. Dei har vore på Ikea og handla til hybeltilværet. Forrige veke var ho og i Oslo til elstebroren Håvard og fekk shoppa diverse....

Det blir ein stor overgang for Olaug og meg til hausten når Marie òg flyttar. Då er nemleg begge gutane og minstejenta til Olaug frå første ekteskap flogne or reiret!

Snille, gode, skjønningen Marie - vi kjem til å sakne deg i kvardagen!

Hugs kvar jenterommet ditt står....!


Marie

Ingen kommentarer: