mandag 30. april 2007

Tur til Bergen 27-30/4


Frå ekspressen til Askvoll igjen i dag tidleg

Det var kø- laaang kø, kilometervis...Vi var komne til Åsane og Vestlandshallen i går for å oppleve Roger Waters (Pink Floyd). Billettane var utselde.. og hallen har plass til 10.000 menneske.
Korleis alle som sto i køa kunne få plass inne i hallen står endå for meg som ei gåte.
Og inne var det varmt, frykteleg varmt, sveitte kroppar og øl! I pausen flaut det med plastbeger og folk såg ut som dei hadde bada...så varmt var det! I tre timar, ståande... varde konserten...
MEN, det var verdt kvart eitt minutt. For maken til konsert! For ein surround lyd, for eit lysshow! Det er vanskeleg å finne ord på opplevinga - du måtte ha vore der! Frysningane ned etter ryggen tok aldri slutt...Tårene trilla gong etter gong...Det Roger Waters serverte oss frå tia si som musikar i Vestlandshallen i går var berre eineståande, og ja, spesielt Dark side of the Moon. Ingen foran, ingen ved siden...!
(Sjølvsagt fekk vi ikkje filma eller ta bilder, men eg knipsa likevel nokre mms av dårleg kvalitet).

Helga elles bar nesten preg av sydenstemning i Bergen. Eg klarde jo å runde dei halvt hundre medan vi var der...!!
Vi var så utruleg heldige med veiret. Kunne ikkje vore betre. Fleire dalingar hadde funne same vegen denne helga og, så det var storkos på Torgalmenningen, i Logen, Ricks etc. Helga var berre umåteleg rik på opplevingar som det går alt for langt å komme inn på her (noko lyt no få vere hemmeleg og...:-))

Tur til Bergen 27-30/4

MMS Waters i Vestlandshallen

Heimeside Roger Waters
MMS Grady på Ricks

Heimeside og bilder av Grady
Legg inn en kommentar